HYVÄ TIETÄÄ

      
 
                                                                                            


Hiusterapeutti on erikoiskoulutettu parturi-kampaaja. Hiuksesi ovat yksilölliset - yhtä yksilölliset kuin sormenjälkesi. Sen tietää koulutettu Hiusterapeutti. Heillä on juuri se ammattitaito, joka tarvitaan hoitaaksesi sinua ja hiuksiasi. Hiukset voivat kertoa myös terveyden tilasta. Hiusterapeutilta saat ammattitaitoisia ohjeita ja tilaustyönä tehtyjä hoitoja, jotka perustuvat hiustesteihin ja hius- ja hiuspohjan-analyysiin. Niihin tuotteisiin, jotka ostat kotiisi, voidaan sekoittaa kasviuutteita joilla räätälöidään tuote juuri sinun hiuksille ja hiuspohjalle sopivaksi. Tämä on tarpeellista silloin kun esim. on käytetty kemiallisia hiusvärejä ja ennen kuin aloitetaan henna- tai Albertiinan kasvivärjäykset.
Koulutettuja Hiusterapeutin ammattilaisia on jo kolmessatoista eri maassa, pääpaikkamme on Ruotsissa Hårologi Stockholm.

 
Ajankohtaista asiaa.   1.3.2021

Vastustuskyky ja sen parantaminen sekä ylläpitäminen.
Käsienpesu saippualla on riitävä ja on hyvä käyttää kynsipesuharjaa koska, pakteerit viihtyvät kynsialusella. Ihon oma ns.normaalifloora. Normaalifloora estää ja suojaa tautia aiheuttavien pakteerien, mikrobien pääsyn sisempiin kudoksiin ja niiden leviämisen kosketuksen kautta käsien välityksellä. Käsien liiallinen desinfiointi tappaa myös iholta oman suojaavan normaalinflooran. Terveen ihon normaallinflooran palautumiseen saippuapesun jälkeen kuluu n.2-3h kun sairaalla iholla sen palautumiseen kuluu huomattavasti pidempi aika. Kädet kannattaa suojata kertakäyttökäsineitä käyttäen ja välttää tarpeetonta liiallista pesua välttäkseen ihoalueen heikentymisen ajanmyötä.

Liian hapan keho.
Ihmisen kehon happamuus vaihtelee iän, liikunnan ja ravintotottumusten mukaan. Eri ravintoaineet hapettavat elimistöä ja altistavat mm.huonoille bagteereille sekä viruksille. Olen työni kautta tullut siihen tulokseen että oman tyyppinen ravinto eri veriryhmällä olisi sillä merkittävä tekijä terveydessämme.
Tärkeää on myös puhtaan veden riittävä nauttiminen ja ulkoilmassa liikkuminen. Keuhkot, munuaiset, maksa ja iho ovat elimistömme ns. puhdistavia elimiä ja suurin sekä tärkein niistä on keuhkot.  Terve keho tomii sopusoinnussa ja  ylläpitää normaalia hyvää vastustuskykyä.

Liikkukaa ja ellette voi tuulettakaa hyvin huoneet, juokaa tarpeeksi vettä sekä käyttäkää runsaasti emäksisiä ravintoaineita.